Co to je imunita?

Je to systém mechanismů sloužící k obraně před chorobami. Odolnost organismu proti nemocem způsobenými viry a bakteriemi.

Největším nepřítelem člověka nejsou velká zvířata, ale naopak malé mikroorganismy – viry a bakterie, jak potvrzuje dnešní doba.

Jak vybudovat silnou imunitu? Co můžeme sami ovlivnit, aniž bychom používali farmakologické přípravky? Způsob života čili dodržování zásad zdravého životního stylu. Sem patří strava (plnohodnotná, pestrá, vyvážená), fyzická aktivita (vhodná, přiměřená, systematická) a odpočinek (dostatek spánku, relaxace). Vysokou odolnost organismu nevytvoříte za 1 den, je to dlouhodobý proces. Ale začít posilovat imunitu můžete kdykoli, nejlépe ihned!

Jak na to? Rozumně, vyvarujte se extrémních kroků. Pokud byste chtěli poradit, spojte se s námi. Každý člověk je originál, najdeme, co je právě pro Vás nejlepší. Máme letité zkušenosti. 

Pokud nechcete přemýšlet co všechno a kdy jíst, máme jednoduchou, účinnou a bezpečnou zbraň. Nápoj, který vypijete jednou denně, se kterým máte jistotu, že jste dodali svému organismu to nejdůležitější, co potřebuje k posílení imunity. Správné dávky vitamínů (C, D), minerálů (zinek, selen) a betaglukanu nejvyšší jakosti (sušený fermentát kvasnic). Snadno se používá a výborně chutná. Účinky našeho „posilovače“ imunity jsou vědecky ověřeny a osobně vyzkoušeny. Zavolejte nebo napište a používejte ho s námi.